Infrarood vloerverwarming

Het infrarood verwarmingselement voorziet al jaren in economische verwarmingssystemen, wereldwijd. Infrarood vloerverwarming is economisch, veilig, geruisloos, makkelijk aan te leggen en duurzaam in het gebruik. Geschikt voor onder zwevende vloeren.

Infrarood Vloerverwarming is de oplossing op het gebied van vloerverwarming voor laminaat, houten en vinylvloeren.

De infrarood vloerverwarmingsmatten kunnen gebruikt worden onder diverse typen vloeren:

  • Laminaat-, parket- en houten vloeren
  • PVC laminaat

Bij infraroodhandel levert infrarood vloerverwarmingsmatten in de breedte van 50 cm en in lengtes varierend van 1 tot 10 meter. Ook de benodigde installatie accessoires zijn direct aan te schaffen.

 

Kenmerken Infrarood vloerverwarming

Infrarood vloerverwarming is economisch, veilig, geruisloos, makkelijk aan te leggen en makkelijk in het gebruik. Bij de productie word gebruik gemaakt van de modernste technieken, hierdoor ontstaat een kwaliteitsproduct met een zeer hoge gebruikszekerheid en 5 jaar garantie. Dankzij de vloersensor op de thermostaat wordt uw vloer nooit warmer dan toegestaan, zodat het gebruik van infrarood verwarming volledig veilig is voor u en uw vloer.

Infrarood verwarming is leverbaar in verschillende uitvoeringen. De variant van 80 watt/m2 is geschikt als bijverwarming. Ideaal in combinatie met bijvoorbeeld infrarood panelen of een design radiator. De varianten van 160 en 220 Watt/m2 zijn geschikt als hoofdverwarming en kunnen als primaire bron voor het verwarmen van de ruimte toegepast worden.

Combineer de vloerverwarming met een van onze thermostaten voor extra comfort en gemak!

 

 

Lees meer
Lees minder
Infrarood Vloerverwarming

Infrarood Vloerverwarming

Tapijtverwarming

Tapijtverwarming

Thermostaten

Thermostaten

Ondervloeren

Ondervloeren

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »