Verzenden & retourneren

Gratis Verzending in Nederland en België vanaf € 30,00!

Infaroodhandel.nl verzendt gratis van € 30,00 naar Nederland en België. Voor bestellingen met een orderwaarde onder € 30,00 rekenen wij €4,95 verzendkosten. De verzendkosten worden automatisch berekent in het winkelmandje. 

 

Levertijd

Wij hanteren standaard een levertijd van 1-2 werkdagen. We doen onze uiterste best om een product zo snel mogelijk te verzenden en bij u te leveren. In alle gevallen ontvangt u van ons een verzendbevestiging zodra de bestelling ons magazijn verlaat. 

Op sommige producten zit een langere levertijd, dit staat dan bij het product vermeld. 

 

Afhalen

Het is ook mogelijk om uw bestelling af te halen in ons magazijn in Amersfoort. Dit kan alleen op afspraak. Maak een afspraak via mail of telefonisch: [email protected] of 033- 303 4332.

 

 

Controleren op beschadigingen
Helaas kan het ondanks onze inspanningen voorkomen dat een pakket tijdens het transport beschadigd raakt. Wij raden u daarom aan om bij levering het pakket goed te controleren. Meldt schade altijd zo snel mogelijk maar in ieder geval binnen 24 uur. Vaak zullen wij u vragen foto’s te maken van de ontstane schade zodat wij deze kunnen beoordelen om snel een passende oplossing te vinden. Meldt schade via een ticket in uw account of telefonisch via 033-3034332.

 

Herroepingsrecht/Retouren

Consumenten hebben het recht op herroeping bij levering van diensten resp. verkoop op afstand. Wij merken echter regelmatig dat dit recht niet bij iedereen geheel duidelijk is. Hieronder geven wij een uitleg van het herroepingsrecht en onze regels omtrent retouren.

Uitleg herroepingsrecht
Als u gebruik wilt maken van het herroepingsrecht dan heeft u een termijn van 14 dagen om uw producten terug te sturen. Wij zullen binnen 30 dagen na correcte ontvangst van het product het volledige aankoopbedrag exclusief de verzendkosten (indien van toepassing) aan u retourneren. U bent als consument echter zelf verantwoordelijk voor de kosten om het product in de oorspronkelijke staat weer terug te krijgen bij Infaroodhandel.nl

Oorspronkelijke staat van de producten

Indien u niet zeker bent of u het aangeschafte product wilt houden dan is ons advies om voorzichtig om te gaan met het product en verpakking. Als u gebruik wenst te maken van het herroepingsrecht, dient u het product en de verpakking in de oorspronkelijk staat aan ons te retourneren. Dit betekent onder andere: een ongeopende verpakking, geen beschadigingen en geen vervuiling van het product.

Ophalen/omruilen van uw product

Indien u gebruikt wilt maken van uw herroepingsrecht, of mogelijk een product wilt ruilen, biedt infraroodhandel.nl de mogelijkheid om het product op te laten halen of om te ruilen op uw adres. De kosten hiervoor bedragen €35,00 inclusief btw voor alle adressen binnen Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. 
 
Retourformulier
Als u uw aangeschafte producten wilt retourneren kunt u gebruik maken van het retourformulier. Dit formulier is hieronder als pdf te downloaden. Indien u dit formulier zorgvuldig en compleet in vult, kunnen wij de afhandeling zoveel mogelijk bespoedigen.

RETOURFORMULIER 


Retourzendingen

Retourzendingen dienen vergezeld te gaan van een volledig ingevuld retourformulier, alsmede de factuur. De datum van binnenkomst van producten zonder formulier en factuur wordt bepaald op de datum dat alsnog de benodigde bescheiden zijn binnen gekomen. Let hierbij aub op de termijn van 14 dagen recht op retour. De kosten van het retourneren komen voor rekening van de klant. Gebruikte producten, producten zonder originele verpakking of producten met schade komen niet in aanmerking voor retournering.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »